Laurentiu STELEA

 

 

Începând cu luna februarie 2016, domnul Laurenţiu STELEA ocupă funcţia de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, fiin responsabil de coordonarea următoarelor structuri: Direcţia Generală Programe Competitivitate şi Direcţia IT şi Coordonare SMIS.

Laurenţiu Stelea a lucrat în perioada 2012-februarie 2016 în cadrul CA South Eastern Europe (CA SEE) pe funcţia Country Sales Lead pentru România şi Bulgaria.

Laurenţiu Stelea lucrează în IT de peste 25 de ani, începându-şi cariera ca şi Business Analyst şi Software Developer în cadrul Ministerului Apărării.

A continuat să lucreze în cadrul Ministerului Apărării, unde a condus diferite departamente IT. Din anul 1997, Laurentiu a început să lucreze în sectorul privat pentru importanţi furnizori de software sau integratori de sisteme: ICL plc, Fujitsu Services, SAP, Oracle, etc.

Deţine o diplomă de Master în Inginerie Mecanică obţinută la Academia Tehnică Militară din Bucureşti şi o diplomă MBA in financing management, obţinută la City University Bellevue, Washington, USA.

Este căsătorit şi are 2 copii.